Om mig 2018-09-20T13:55:07+02:00

Vem är jag?

Ja lite om mig, jag har ägnat hela mitt liv åt idrott till en början friidrott och sedan 2010 så ändrades allt lite över en dag och jag började träna Kanotslalom där jag varit landslagsaktiv, tagit flertalet Svenska Mästerskapsmedaljer och även coachat flertalet andra elitaktiva, ungdomar och vuxna för att utvecklas och hitta glädjen med idrott.

Från Kanotslalom och Elitidrotten så växte det fram en nyfikenhet på kroppen och även knoppen (det mentala) och vad den kan klara av att åstadkomma. Denna fascination om den mänskliga kroppen har mynnat ut i frågor som varför får vi ont i kroppen, varför skadar vi oss, varför blir vi sjuka och varför är vi inte lyckliga. Det kompletta svaret på dessa frågor kommer vi förmodligen aldrig hitta. Men jag har genom vissa utbildningar, böcker och samtal kommit en bit på vägen.

En av dessa utbildningar är den jag för att bli rörelsecoach i gång och löpning på Walkfeeling där jag fick lära mig och uppleva ett helt nytt sätt att se på, själv utöva och lära ut rörelse. Fokuset låg på att hitta en känsla i rörelsen där kroppen kunde läka istället för att förslitas, återhämta sig istället för att tröttas ut och kännas lätt istället för tung.

Nuförtiden så jobbar jag med att hjälpa människor hitta sin sköna känsla i gång och löpning för att bli både lättare och starkare i sin rörelse. Mer info om hur en bokar en träning med mig finns under fliken Walkfeeling.

Jag jobbar även med att hjälpa kanotister av alla nivåer att hitta en effektiv, stark och lätt rörelse i kanoten mer om det finns under fliken Kanot.

Min egen rörelse och elitsatsning inom kanotslalom fyller även den upp en stor del av min vardag där jag själv lever som jag lär och till hundra procent testar potentialen i den mänskliga kroppen. Förhoppningsvis så inspirerar jag även dig och många andra till ett både aktivare och hälsosammare liv där kroppen inte känns som en begränsning.